Κοινοποίηση


Την ώρα που το MasterChef 7 προβάλλεται στην τηλεόραση και δείχνει να μην έχει χάσει το κοινό του, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι σταθερά από την αρχή του νέου κύκλου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία τρομακτική είδηση για έναν παίκτη που πέρασε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ένας από τους διαγωνιζόμενους ο οποίος προσπάθησε να μπει στο σπίτι του παιχνιδιού το 2022, πέρασε από τις οντισιόν στην πρώτη φάση, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να προχωρήσει, έβαζε τον σκύλο του, ο οποίος είναι της ράτσας πιτ μπουλ, να σκοτώνει γατάκια στην γύρω περιοχή του Βύρωνα και δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε», αναφέρει συγκεκριμένα αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του MEGA.

Ύστερα από έντονη προσπάθεια και σύμφωνα με τα φιλοζωικά σωματεία και τις οργανώσεις που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ο δράστης εντοπίστηκε και πρόκειται για τον 27χρονο Ν. Κ.. Μία από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του όπου φαίνεται πως έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να τον αναγνωρίσει.

Η σελίδα Street Dogs in Volos, μάλιστα, προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

«Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος.

Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.

Το όνομα τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος είναι Ν.Κ., η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι όπου διατηρεί ο πατέρας του ταβέρνα -ψητοπωλείο και σέ όσες περιοχές έχει ζήσει υπάρχουν άτομα τα οποία αναφέρουν ότι προέβαινε σε πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ εναντίον των αδέσποτων γατιών.

Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.