Κοινοποίηση


Η Ferrero Rocher ανακοίνωσε ότι αποσύρει παρτίδα προϊόντων της Kinder, λόγω των κρουσμάτων σαλμονέλας που αναφέρθηκαν σε οκτώ χώρες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ferrero Rocher αναφέρει:

«Η Ferrero έχει ενημερώσει τον ΕΦΕΤ, για το θέμα μίας ενδεχόμενης σύνδεσης με αναφερθείσες περιπτώσεις κρουσμάτων σαλμονέλας σε άλλες χώρες εκτός της Ελλάδας.

Αν και κανένα από τα προϊόντα μας Kinder που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχει βρεθεί θετικό σε σαλμονέλα, ούτε και έχουμε λάβει παράπονα από καταναλωτές, αντιμετωπίζουμε το θέμα αυτό με ιδιαίτερη σοβαρότητα καθώς η προστασία του καταναλωτή αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα».

H Ferrero ανακαλεί από την ελληνική αγορά τα προϊόντα της Kinder

«Σαν μέτρο πρόληψης, αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε από την ελληνική αγορά τα προϊόντα Kinder Schokobons και Kinder Surprise maxi 100gr με τους κατωτέρω αναφερομένους αριθμούς παρτίδας, που έχουν σαν χώρα παραγωγής το Βέλγιο.

Τα προϊόντα της Kinder που αποσύρει η Ferrero

Όλα τα άλλα προϊόντα Ferrero, περιλαμβανομένων όλων των υπολοίπων προϊόντων Kinder μεταξύ των οποίων και τα Πασχαλινά Αυγά Kinder, δεν επηρεάζονται από αυτή την αυτόβουλη ανάκληση», επισήμανε η εταιρεία παραγωγής σοκολάτας Ferrero Rocher.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.