Κοινοποίηση


Επεισόδιο on air σημειώθηκε μεταξύ του Ευάγγελου Αντώναρου και του Τάσου Γαϊτάνη κατά τη διάρκεια της εκπομπής Casus Belli με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Attica tv.

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την αντιπαράθεση για την ψηφιακή κάρτα, όταν ο κ. Αντώναρος ρώτηση τον κ. Γαϊτάνη «πόσο κόστισε αυτό το ψηφιακό μέτρο». Ο βουλευτής της ΝΔ αρχικα΄του απάντησε πως «μπορώ να σας πω πόσο κοστίζουν αυτά που έχετε προτείνει», ωστόσο στη συνέχεια η συζήτηση παρεκτράπη, όταν ο κ. Αντώναρος του είπε πως «ψεύδεται όπως ψεύδεται και ο πρωθυπουργός του».

«Εσείς λέτε ότι ψεύδομαι, εσείς ο νεόκοπος Συριζαίος, εγώ είμαι από μικρός στη Νέα Δημοκρατία. Είμαι υπερήφανος για την παράταξή μου», του είπε ο Τάσος Γαϊτάνης ενώ τον κατηγόρησε για «κωλοτούμπα». Η ένταση και οι χαρακτηρισμοί συνεχίστηκαν με τον κ. Αντώναρο να του απαντάει πως «εγώ θα ντρεπόμουνα να καθίσω πλάι σε χουντόμουτρα στη ΝΔ, στον Άδωνι τον Βορίδη και τον Πλεύρη».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.