Κοινοποίηση


Αίσθηση έχει προκαλέσει μία είδηση από την Χαλκιδική, σύμφωνα με την οποία ένας 81χρονος με αναπηρία να κοιμάται εδώ και λίγες μέρες στη βεράντα του σπιτιού του στα Νέα Φλογητά λόγω έξωσης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xalkidikipolitiki.gr, το πρωί της Πέμπτης δικαστικός επιμελητής παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης κατάφερε να αλλαχθεί η κλειδαριά του σπιτιού και να εκτελεστεί η απόφαση έξωσης, με τον άνθρωπο να μην αποχωρεί από τη βεράντα.

Ο 81χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και καθ’ όλη τη νύχτα, ο ίδιος και η κόρη του αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν πρόχειρα κλινοσκεπάσματα κι ό,τι άλλο χρειάστηκε για να διανυκτερεύσουν στο σημείο. Ωστόσο, εντός της οικίας υπήρχαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ρουχισμός που τα στερήθηκε, ενώ είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο και με ακρωτηριασμένο το ένα πόδι.

Πώς έχασε το σπίτι

Το σπίτι του 81χρονου βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο για 150.001 ευρώ, ενώ η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας έχει χάσει το ένα του πόδι και κινείται πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς ο ίδιος ήταν εγγυητής σε δάνειο του γιου του, που δεν αποπληρώθηκε εξ’ ολοκλήρου. Σύμφωνα με τον 902.gr, ο γιος του 81χρονου έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις.

Από τις 150.000 ευρώ, είχε απομείνει το ποσό των 50.000 ευρώ μέχρι που το δάνειο πέρασε στα χέρια των εταιρειών, που το πήραν από την τράπεζα. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό τον Δεκέμβριο του 2022.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.