Κοινοποίηση


Στο συνοριακό σημείο στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας εμφανίστηκε ένας 56χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να φύγει από τη χώρα, αλλά από τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση.

Ο 56χρονος είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 30.000 ευρώ για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών κι έτσι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Το αναζητούσε η Τουρκία για ναρκωτικά

Στο φυλάκιο της Κακαβιάς εμφανίστηκε για να περάσει στην πατρίδα του ένας Αλβανός, όμως το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Αναζητήσεων της Interpol Τουρκίας για εισαγωγή ναρκωτικών στην γειτονική χώρα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που δρομολογεί την έκδοσή του στην Τουρκία.

Στην Πάτρα, συνελήφθη το βράδυτου Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με την οποία του
επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απόπειρα κλοπής.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.