Κοινοποίηση


Πάντα οι εκλογές στην Ελλάδα αφήνουν ιστορίες που αξίζει κάποιος να διηγηθεί, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Οι Έλληνες είναι λάτρεις της πολιτικής και των ψηφοφοριών και κάθε εκλογική αναμέτρηση προσφέρεται για ευτράπελα και εκπλήξεις.

Το 2009 κατεβαίνει στις εκλογές ένα κόμμα με ευφάνταστο όνομα. Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης ίδρυσε και ηγήθηκε του κόμματος που λεγόταν «Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδας»

Μάλιστα στις προεκλογικές ομιλίες του παρουσίαζε και την ακίνητη περιουσία του που θα μοίραζε σε περίπτωση εκλογής του στη Βουλή.

Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης, δεν ήταν καινούργιο στον πολιτικό στίβο. Είχε ξαναδοκιμάσει τη τύχη του με τα κόμματα της Δημοκρατικής Αναγέννησης του Κωστή Στεφανόπουλου, της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και του ΔΗΚΚΙ, του Δημήτρη Τσοβόλα.

Το 2009 λοιπόν συγκεντρώνει 1375 ψήφους. Η “εκλογική επιτυχία” του τον ωθεί να κατέβει και το 2012 αλλά με λίγο ανανεωμένο καταστατικό και όνομα. Μετονομάζει το κόμμα σε «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική ΝΔ, όχι στον πόλεμο, κόμμα επιχείρηση, χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, σώζω ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδας ΠΑΕΚΕ»

Το κοινό του γυρνάει τη πλάτη και συγκεντρώνει 302 ψήφους.

Στις επόμενες εκλογές όμως έμεινε στην ιστορία. Ως το κόμμα που δεν πήρε ούτε μία ψήφο. Ο κ Τζαλαζίδης μάλωσε στο εκλογικό κέντρο, εκνευρίστηκε και αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει. Και τόσο απλά…γράφτηκε ιστορία!!!

Για την ιστορία στις επόμενες εκλογές πήρε μία ψήφο. Καλό κουράγιο…



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.