Κοινοποίηση


Τη στήριξή του στους μαθητές και μαθήτριες των πλημμυρισμένων περιοχών της Θεσσαλίας δίνει το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, συγκεντρώνοντας από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 22 φορητούς υπολογιστές και σε συνεννόηση με εκπαιδευτικούς των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel θα παραδοθούν στους μαθητές και μαθήτριες.

Το προς δωρεά υλικό θα συγκεντρωθεί στο Μουσείο, στην οδό Πέτρου Σπυρόπουλου 2 στο Μοσχάτο (Στα 200 μέτρα από το Μουσείο βρίσκεται ο σταθμός Μοσχάτο της γραμμής 1).

Το Μουσείο για αυτό το λόγο θα δέχεται τις καθημερινές 16:00-19:00 και το Σαββατοκύριακο 11:00-17:00.

Οι επισκέπτες που θα έρχονται για την παράδοση των laptops, θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά των φορητών υπολογιστών:

• Η παλαιότητα τους να μην υπερβαίνει τα 10 έτη.
• Να είναι πλήρως λειτουργικά και να διαθέτουν τον φορτιστή τους.

Μετά τη συλλογή των υπολογιστών θα ακολουθήσει format party (με τη βοήθεια φίλων που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς) κατά το οποίο στα μηχανήματα θα αφαιρεθούν πιθανώς εναπομείναντα δεδομένα των χρηστών τους, θα «περαστεί» ή θα ανακτηθεί το αρχικό τους λειτουργικό σύστημα και τέλος θα περαστούν εκπαιδευτικές εφαρμογές ή χρήσιμοι σύνδεσμοι για τους μαθητές. Όσον αφορά την αναγνώριση των δωρητών/τριων όσοι/όσες το επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα αναγραφείς του ονόματός τους πάνω στον υπολογιστή.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.