Κοινοποίηση


Σε λίγες ώρες παρουσιάζεται στον Στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης που λίγη ώρα πριν τις 14:00 έφτασε στην πόλη της Θήβας.

Στην πόλη που θα παρουσιαστεί τον υποδέχθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου με τον Κασσελάκη να πηγαίνει σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής, ενώ στη συνέχεια πήγε σε φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί μέσα στο στρατόπεδο. Στην κεντρική πλατεία της Θήβας τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι που προσέφεραν δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη που ξεκινά τη θητεία του.

Δείτε βίντεο:

Ο κ. Κασσελάκης εισέρχεται στις 16:00 στο στρατόπεδο της Θήβας, για να υπηρετήσει ως απόδημος την στρατιωτική του θητεία, περίπου για δύο εβδομάδες, καθώς αναμένεται να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα πραγματοποιήσει μια μικρή ομιλία στην Πλατεία της πόλης, αλλά και περιοδεία στους δρόμους της.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.