Κοινοποίηση


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024 στην Αμφιλοχία. Αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε ό,τι βρήκε στον δρόμο του.

Το τροχαίο συνέβη στις 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στη διασταύρωση Μπούκας στην Αμφιλοχία, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πινακίδες σήμανσης, κολώνες φωτισμού και ότι άλλο βρέθηκε μπροστά του σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων, πριν καταλήξει σε παρακείμενο οικόπεδο.

Εξαρτήματα του οχήματος σκορπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή, ενώ την σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρούν γρανάζια του κιβωτίου ταχύτητος που αποκολλήθηκαν. Από το συμβάν τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας εκ των δύο νεαρών επιβαινόντων. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο ΠΓΝ Πατρών όπου είναι πολυτραυματίας, αλλά ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το ατύχημα και δημοσίευσε το e-maistros:


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.