Κοινοποίηση


Ενας 18χρονος προσήχθη την Τρίτη στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας στη ΓΑΔΑ για τον ξυλοδαρμό στον Γιάνη Βαρουφάκη. O 18χρονος έχει ταυτοποιηθεί ότι συμμετείχε στη επίθεση κατά του γενικού γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Οι αστυνομικοί έχουν ενημερώσει την ανακρίτρια για τα στοιχεία που διαθέτουν και περιμένουν από τη δικαστική λειτουργό να αποφασίσει τι θα γίνει με τον 18χρονο.

Στο μεταξύ, αύριο απολογείται ο 17χρονος ο οποίος φέρεται να βιντεοσκοπούσε την επίθεση.

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο Γιάνης Βαρουφάκης, είπε πως «η μύτη του είναι σπασμένη σε έξι σημεία.

Για την υπόθεση της επίθεσης έχει συλληφθεί ένας 17χρονος, ωστόσο, ο κ. Βαρουφάκης δεν τον αναγνωρίζει, καθώς – όπως λέει – ο δράστης ήταν «ένας 25χρονος εξασκημένος στη χειρουργική βία». Επίσης, ο κ. Βαρουφάκης αμφισβητεί ότι η επίθεση έγινε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και υποστηρίζει ότι πρόκειται για προβοκάτσια και ενέργεια μπράβων.

«Μην αρχίζουμε τη διαδικασία δαιμονοποίησης διάφορων χώρων. Θα περιμένω τη δικαιοσύνη και θα τοποθετηθώ», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης για την ταυτότητα των φερόμενων δραστών.

Όπως εξήγησε, «ήταν 7 αυτοί που μπήκαν στο εστιατόριο. Με έσπρωξε ένας, βγήκαμε έξω και εκεί δέχθηκα γροθιές και κλωτσιές».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες της επίθεσης του είπαν «για να μάθεις να ψηφίζεις μνημόνιο».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.