Κοινοποίηση


Ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης της Ιωάννας Κολοβού, στης οποία το σπίτι μετέβη νωρίτερα σήμερα δικαστικός επιμελητής και της έκανε ξανά έξωση.

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της δημοσιογράφου βγήκε σε πλειστηριασμό λόγω χρεών και έχει αγοραστεί. Σήμερα ωστόσο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της έξωσης από το σπίτι έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη. Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της Ιωάννας Κολοβού για διατάραξη οικιακής ειρήνης και την παρέπεμψε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο από όπου πήρε αναβολή για τις 5 Φεβρουαρίου.

Στον προαύλιο χώρο των δικαστηρίων βρέθηκε αρκετός κόσμος προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράστασή του στη δημοσιογράφο. Ο συνήγορος της Ιωάννας Κολοβού ανέφερε πως η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί, περνώντας στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη. Ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της, η οποία είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.

Η δημοσιογράφος από την μεριά της δήλωσε πως έχασε το σπίτι της για χρέη ύψους 45.000 ευρώ και πως η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες που έκανε για διακανονισμό. Το σπίτι της αγοράστηκε από τον νέο ιδιοκτήτη έπειτα από τον πλειστηριασμό για 15.000 ευρώ. Εκείνος της έκανε μήνυση επειδή η δημοσιογράφος συνέχισε να μένει στο σπίτι.

Για αυτό το λόγο σήμερα το πρωί, δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με δικαστικό επιμελητή μετέβησαν στου Ζωγράφου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έξωση της. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως ανέφερε και αργότερα η ίδια, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της με πριόνι πριν τη συλλάβουν.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.