Κοινοποίηση


Ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης, βρήκε τον Ιερέα ο οποίος μίλησε για όλα όσα γνωρίζει για τον πάτερ Αντώνιο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον πάτερ Αντώνιο ο Ιερέας απάντησε πως είναι κουρασμένος πολύ ψυχικά, αλλά αντέχει. «Είναι ψέματα όσα λένε πως υπάρχει διχασμός στους ανθρώπους του. Όλοι είναι ενωμένοι, οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες, εθελοντές, όλοι μιλούν καθημερινά και στηρίζουν όσο μπορούν τον π Αντώνιο.

Στο πλευρό του σήμερα βρίσκεται η Πρεσβυτέρα Σταματία, ηρωίδα, τα παιδιά τους, 2 Ιερείς εν ενεργεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που καταθέτουν και ως μάρτυρες, όλοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στις δομές, ο πάτερ Ευάγγελος Παπανικολάου ο Ιατρός και η σύζυγός του και όλοι οι στενοί του συνεργάτες».

Τι δηλώνει ο πάτερ Αντώνιος και τι περιμένουν οι δικηγόροι

«Δύσκολο να αποφευχθεί η άσκηση ποινικής διώξεως, μένει να δούμε πως θα χειριστεί η ανακρίτρια την ποινική μεταχείριση στη συνέχεια, είμαστε έτοιμοι και για δίκη», είπε και συνέχισε λέγοντας πως ο πάτερ Αντώνιος είχε δηλώσει ότι «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω. Μήνυμα προς όλους, δείχνοντας το αίσθημα ευθύνης για το ιερατικό του λειτούργημα».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.