Κοινοποίηση


Χάος επικράτησε στην Αθήνα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, ενώ έξω από τον σταθμό Ευαγγελισμός τα ορμητικά νερά που δημιουργήθηκαν, παρέσυραν μια γυναίκα που διέσχιζε τον δρόμο.

Σχετικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, δείχνει την γυναίκα να έχει πέσει κάτω και να την παρασύρει το νερό, όσο εκείνη φωνάζει. Μάλιστα, προσπαθεί να κρατηθεί από μια κολώνα, όμως δεν τα καταφέρνει και τα νερά την παρασύρουν.

Επίσης, διακρίνονται άλλα άτομα να κρατάνε ο ένας τον άλλον και να προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο. Στα πλάνα φαίνεται ότι το νερό ρέει ορμητικά προς το πλάι του δρόμου, καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία.

Σημειώνεται, ότι προσωρινά έκλεισε και ο σταθμός του μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους, με τους συρμούς να διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να κάνουν στάση. Επίσης, προβλήματα από την κακοκαιρία εντοπίζονται και στο σταθμό «Μοναστηράκι», ο οποίος έχει κλείσει, αφού μπήκαν μέσα τα νερά της βροχής.




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.