Κοινοποίηση


Σύμφωνα με το Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου, ο οποίος ανήρτησε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook, λίγες μέρες πριν είχαν διασωθεί άλλες δύο χελώνες από δίχτυ, ωστόσο η συγκεκριμένη ήταν άτυχη.
Παράλληλα επισήμανε πως είναι ξεκάθαρο ότι η χελώνα είχε δεχτεί μαχαιριά στο λαιμό πρόσφατα, μιλώντας για «δολοφονία».

Η ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου

«Κάποιοι επιμένουν ότι η δολοφονία των θαλασσίων χελωνών είναι η λύση στα προβλήματά τους.

Χθες το απόγευμα ενημερωθήκαμε από δύτες του Blue Fin Divers Naxos diving center, ότι στον βυθό του φάρου έξω από την Χώρα της Νάξου «Φρουρό» βρίσκεται μια νεκρή θαλάσσια χελώνα.

Νεκρή στον βυθό του φάρου, στην τοποθεσία «Φρουρό», έξω από τη χώρα της Νάξου εντοπίστηκε θαλάσσια χελώνα. Συγκεκριμένα, εθελοντές ενημερώθηκαν σχετικά από δύτες, χθες το απόγευμα (3/5) ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το Λιμεναρχείο Νάξου προκειμένου να προβεί σε έρευνες.

Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι το άτυχο αυτό πλάσμα έχει δεχθεί μαχαιριά στο λαιμό πρόσφατα.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την διάσωση των δυο χελωνών από δίχτυ, αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη δεν είχε την ίδια τύχη. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Λιμεναρχείο Νάξου».

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.