Κοινοποίηση


Δηλώσεις μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και εκπροσώπου του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Μητσοτάκης και Τσέφεριν είχαν τετ α τετ περίπου μισής ώρας νωρίτερα το πρωί στο οποίο – on camera – συζήτησαν για τον τελικό του Super Cup που διεξάγεται σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Μαξίμου όπου έδωσαν το «παρών» ο Ευάγγελος Μαρινάκης για τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Αλαφούζος για τον ΠΑΟ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ και ο Αρτούρ Νταβιντιάν για τον ΠΑΟΚ.

Πρώτος ξεκίνησε ο πρόεδρος της UEFA

– Ο χουλιγκανισμός δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης

– Φτάσαμε στο σημείο που λέμε φτάνει πια. Λέμε ότι αυτό θα σταματήσει και θα σταματήσει

– Είναι καρκίνος του ποδοσφαίρου αυτές, μήν τους λέτε οπαδούς, χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τις βλακώδεις ιδέες τους

– Είμαστε εξαγριωμένοι γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν τους αγώνες ποδοσφαίρου για εγκληματικές πράξεις

– Ήταν δύσκολο για εμάς να έρθουμε εδώ μετά τα τρομερά επεισόδια

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης – Ήμαστε αποφασισμένοι, δεν είναι πολιτική δήλωση. Συζητήσαμε με τον πρωθυπουργό και είπαμε ότι ιθα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ακόμα περισσότερα – Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι για να μην συμβεί ξανα κάτι τόσο φοβερό – Ζήτα τη βοήθεια και των ΜΜΕ για να εξαφανίσουμε τη βία – Ο χουλιγκανισμός δεν είναι πρόβλημα της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης – Φτάσαμε στο σημείο που λέμε φτάνει πια. Λέμε ότι αυτό θα σταματήσει και θα σταματήσει – Είναι καρκίνος του ποδοσφαίρου αυτές, μήν τους λέτε οπαδούς, χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τις βλακώδεις ιδέες τους – Είμαστε εξαγριωμένοι γιατί κάποιοι χρησιμοποιούν τους αγώνες ποδοσφαίρου για εγκληματικές πράξεις – Ήταν δύσκολο για εμάς να έρθουμε εδώ μετά τα τρομερά επεισόδια

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F245420%2Fkyriakos-mitsotakis-oi-dilwseis-toy-me-ton-proedro-tis-uefa-alexanter-tseferin

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.