Κοινοποίηση


Με καθυστέρηση 5 ημερών πραγματοποιήθηκε στην Πιάνα Αρκαδίας η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, μετά το σάλο που ξέσπασε γύρω από την περιουσία του και τις κατηγορίες για απάτη από συγγενικό του πρόσωπο.

Ο οικολόγος καναλάρχης οδηγήθηκε το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία, με στενούς συγγενείς και φίλους να του λένε το τελευταίο αντίο.

Ο 80χρονος αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως ανοϊκή συνδρομή τύπου Alzheimer και γενικευμένη δευτερογενή ατροφία των κάτω άκρων, κάτι που είχε προκληθεί εξαιτίας του καρκίνου του προστάτη που έπασχε.

Αποποίηση κληρονομιάς

Την ίδια ώρα, μετά τις αναφορές για προσπάθεια εκμετάλλευσης της προσωπικής του περιουσίας, τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα θα προχωρήσουν σε αποποίηση κληρονομιάς.

Όπως τονίζουν, μέσω του δικηγόρου τους, ο εκλιπών είχε αρκετά χρέη, ενώ η ακίνητη περιουσία του έχει προσημειωθεί για ποσά άνω των 2,5 εκατ. ευρώ ή έχει μεταβιβαστεί.

«Έχουν επιλέξει τα αδέρφια να μην εμπλακούν σε όλο αυτό το παιχνίδι εντυπώσεων το οποίο, δεν ξέρουμε που αποσκοπεί, δοθέντος ότι ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Παπανικόλας είναι πλέον νεκρός. Η ιατροδικαστική έκθεση βγήκε και αναφέρει ότι λόγω της καταγγελίας που έχει γίνει είναι εν αναμονή του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων που θα εκδοθεί σε μερικούς μήνες ίσως» τόνισε ο δικηγόρος τους Δημήτρης Χρυσάφης.

«Αμέσως μετά από την ταφή και αφού πλέον λάβουμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου, θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς όλων των εγγύτερων κληρονόμων», αναφέρει στην δήλωσή του ο δικηγόρος των αδερφών του Κωνσταντίνου Παπανικόλα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.