Κοινοποίηση


Επί 18 ολόκληρα χρόνια φέρεται να βίαζε την κόρη του με νοητική υστέρηση ο 52χρονος πατέρας από την Καβάλα, ο οποίος πήρε το δρόμο για τη φυλακή την Παρασκευή το απόγευμα.

Η φρίκη που βίωνε η 25χρονη σήμερα κοπέλα στα χέρια του πατέρα της έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στους κατοίκους της Καβάλας. Η νεαρή γυναίκα είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας, ενώ ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουaλική κακοποίηση.

Ο 52χρονος, μεταξύ άλλων, βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από τότε που ήταν 8 ετών.

Έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.