Κοινοποίηση


Μπορεί να σας φαίνεται τρελό, αλλά όπως και να έχει, τα πράγματα έτσι είναι. Υπάρχει μια ομάδα που έχει γράμματα και μάλλον δεν μπορεί κανένας να προφέρει το πλήρες όνομά της.

Γιατί ονομάζεται Clwb Pel Droed Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Ναι καλά διαβάσατε, αυτό είναι το πλήρες όνομα μιας ομάδας από την Ουαλία, γι’ αυτό και για τους φίλους της επιλέχθηκε ένα μικρότερο όνομα, το Llanfairpwll. Γιατί φανταστείτρε να τους ρωτήσουν τιο ομάδα είναι και να χρειάζεται να πουν όλο αυτό. Λογικά δεν θα τα καταφέρουν ή αυτός που έκανε την ερώτηση θα χάσει το ενδιαφέρον του στα μισά του ονόματος.  

Η La Liga λοιπόν αποφάσισε να επενδύσει σε αυτή την ομάδα και να φαίνεται το όνομά της στη φανέλα της. Γιατί όμως έδωσε χορηγία ενόις έτους; Η βόρει Ουαλία την ενδιαφέρει ως μέρος για να έχει διασυνδέσεις και το νέο logo έπρεπε να φτάσει και εκεί. Οπότε έτσι επέλεξε αυτή την ομάδα που διαφημίζεται άλλωστε από μόνη τηςλόγω ονόματος.

«Αυτή η συμφωνία με τη La Liga ενισχύει τον επαγγελματισμό στο σύλλογό μας και ξέρω καλά πως τα παιδιά ανυπομονούν να φορέσουν τη νέα φανέλα. Πρόκειται για μια εξαιρετική χορηγία, η καλύτερη που είχαμε ποτέ στην ιστορία μας και η οποία μας επιτρέπει να βελτιωθούμε εντός και εκτός γηπέδων», δήλωσε από μεριάς η πρόεδρος της Llanfairpwll (δεν το ξαναγράφουμε ολόκληρο), Σαμάνθα Τζόουνς-Σμιθ.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F247009%2Fi-podosfairiki-omada-poy-exei-onoma-me-70-grammata

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.