Κοινοποίηση


Σε ανατιμήσεις των τιμολογίων τους σκοπεύουν να προχωρήσουν οι επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης υποβάλλοντας μαζικά αιτήματα στην ΡΑΑΕΥ, στην οποία υπάγεται από πέρσι η Ρυθμιστική Αρχή Υδάτων.

Μετά τον πονοκέφαλο των τιμολογίων στο ρεύμα, η ΡΑΑΕΥ καλείται να «ξεκλειδώσει» τα νέα τιμολόγια που εισηγούνται οι εταιρείες και στο νερό και να αναθεωρήσει την εμπορική πολιτική τους καθορίζοντας το επιτρεπόμενο έσοδο.

Ωστόσο λόγω της υποστελέχωσης της Αρχής και της έλλειψης οργάνωσης, η απόφαση αυτή, το πιθανότερο είναι να καθοριστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Το σχέδιο αναπροσαρμογής των τιμολογίων γνωστοποίησε χθες στο περιθώριο της συνέντευξης για την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και την υπογραφή PPA, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΥΘ κ. Άνθιμος Αμανατίδης. Ανάλογες αυξήσεις μεταξύ άλλων, έχει εισηγηθεί και η ΕΥΔΑΠ, η οποία έχει τα ίδια τιμολόγια για 13 ολόκληρα χρόνια και για τουλάχιστον 10 χρόνια η ΕΥΑΘ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.