Κοινοποίηση


Ελεύθερος αφέθηκε τελικά από τις Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τρίτος άνδρας που προσήχθη το απόγευμα της Πέμπτης για τον ξυλοδαρμό του γενικού Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ένα ακόμη άτομο προσήχθη σήμερα για την επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη στην περιοχή των Εξαρχείων. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος αρχικά είχε προσαχθεί μαζί με άλλα άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν κατά την σημερινή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όπως προέκυψε στη συνέχεια, είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες της επίθεσης στον γραμματέα του ΜέΡΑ 25. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος δεν είχε απασχολήσει έως τώρα τις Αρχές.

Επίσης, να σημειωθεί πως οι Αρχές έχοντας βίντεο στη διάθεσή τους, προχώρησαν στις αναγνωρίσεις και τις ταυτοποιήσεις ενός 17χρονου και ενός 19χρονου, ο οποίος θα απολογηθεί την Παρασκευή.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.