Κοινοποίηση


Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ, που κάλεσε τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) πήρε στις εκλογές 11.517 ψήφους, που αντιστοιχεί στο 0,2% των ψήφων στην Επικράτεια.

Ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Λούβρος, που το 2019 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ «που σταθερό στις αξίες και τη δράση του αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Λούβρου:

«Το κόμμα Κ.Ο.Τ.Ε.Σ ευχαριστεί τους χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Επίσης, ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές και τους υποψηφίους μας. Δυστυχώς, όμως δε θα πάρουμε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου διότι το θεωρούμε άσκοπο.

Καλούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, διατηρώντας τις διαφορές μας σε βασικά ή επι μέρους ζητήματα, να στηρίξουμε εκλογικά το ΚΚΕ που, σταθερό στις αξίες και τη δράση του, αποτελεί τον γνήσιο και πραγματικό αντίπαλο της Δεξιάς και της ολιγαρχίας.

Σε προσωπικό επίπεδο, με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ θέλω να τιμήσω τον πατέρα μου, Βασίλη, καπετάνιο του ΕΛΑΣ (ΑΙΑΣ Ο ΣΑΙΝΗΣ) και τον αγαπημένο θανόντα φίλο μου Μιχάλη Σπυριδάκη, έναν γνήσιο κομμουνιστή, αγωνιστή.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Νίκος Λούβρος».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.