Κοινοποίηση


Φωτ. αρχείου

Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ 52 ετών, χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία ότι οπλοφορούσε.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η καταγγελία έγινε για τον οδηγό του δρομολογίου του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα.

Αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, έκαναν έλεγχο στον οδηγό και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ.

Η υπόθεση ερευνάται, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ:

«Μακριά από χώρους εργασίας τέτοια περιστατικά»

«Δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για το περιστατικό. Εφόσον υπάρχουν ευρήματα και έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί. Αυτό που μάθαμε εμείς είναι ότι κρεμόντουσαν κάποια παιδιά από την εξωτερική σκάλα του οχήματος, ο οδηγός τους έκανε παρατήρηση και μετά αποχώρησε από το τέρμα. Μετά από μία ώρα περίπου δέχτηκε τον έλεγχο και βρέθηκαν αυτά που λέγεται ότι βρέθηκαν», λέει o Στέλιος Ινεπέκογλου, πρόεδρος εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

«Από εκεί και πέρα, εμείς σαν εργαζόμενοι λέμε μακριά από χώρους εργασίας τέτοια περιστατικά, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια του επιβατηγού κοινού και των εργαζομένων. Είναι τεράστιο το έργο που επιτελούν οι οδηγοί, πολύ δύσκολο και σε πολύ δύσκολες συνθήκες», συμπληρώνει ο κ. Ινεπέκογλου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.