Κοινοποίηση


Υπέρ της νομιμοποίησης του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά κατά της τεκνοθεσίας τάσσονται οι περισσότεροι σε δημοσκόπηση της Marc.

Συγκεκριμένα, το 40,8% δηλώνει ότι συμφωνεί με τη νομιμοποίηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το 17% μάλλον συμφωνεί με αυτή την εξέλιξη, ενώ το 34% δηλώνει ότι διαφωνεί και το 5,8% πως μάλλον διαφωνεί.

Σε ό,τι φορά την εικόνα ανάμεσα στους ψηφοφόρους των κομμάτων, το υψηλότερο ποσοστό υπέρ της νομιμοποίησης του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών καταγράφεται στον ΣΥΡΙΖΑ (75,1%). Ακολουθεί το ΚΚΕ (72,9%), το ΠΑΣΟΚ (64,5%) και η Νέα Δημοκρατία (53,1%).

Ομόφυλα ζευγάρια: Οι απαντήσεις για την τεκνοθεσία και την παρένθετη μητρότητα

Στο ερώτημα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, το 55,2% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση τάσσονται κατά. Το 28% είναι υπέρ, υπό αυστηρές προϋποθέσεις, ενώ άλλο ένα 13% είναι υπέρ δίχως περιορισμούς και εξαιρέσεις.

Το 80,8% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση δηλώνουν ότι τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών πρέπει να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα. Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση παιδιού με παρένθετη μητέρα, το 61,1% διαφωνούν και το 9,1% μάλλον διαφωνούν. Στον αντίποδα το 14,6% συμφωνούν και το 12% μάλλον συμφωνούν.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.