Κοινοποίηση


Μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσε τρεις ζωές και την δική του ο δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι νεκρoί είναι δύο υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και ένας καπετάνιος.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της εταιρείας μπήκε μέσα στο κτίριο και άνοιξε πυρ.

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε, ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας», είπε ο 75χρονος, ελληνοαιγυπτιακής καταγωγής, που τον ήξεραν ως Άρη, πριν ανοίξει πυρ.

Ο 75χρονος είχε αποχωρήσει από την εταιρεία και έτσι εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, μπήκε στην εταιρεία για να πάρει εκδίκηση. 

Ο 75χρονος ήταν οπλισμένος με καραμπίνα και περίστροφο και φαίνεται να μπήκε στο κτήριο από το πάρκινγκ. Εισέβαλε στο κτήριο και κανείς δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει. 

H αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μαρία Καρνέση, ηλικίας 76 ετών ο γαμπρός του Αντώνης Βλασάκης (σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση), ηλικίας 79 ετών και CEO της εταιρείας κι ένας ακόμη εργαζόμενος, πρώην καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο της ναυτιλιακής, ονόματι Ηλίας Κουκουλάρης, είναι τα θύμαtα του 75χρονου αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο Αιγύπτιος πήγε στο γραφείο της Μαρίας Καρνέση, έσπασε την πόρτα, την πυροβόλησε στο χέρι και στη συνέχεια την εκτέλεσε με πυροβολισμό στο κεφάλι. Η έτερη αδερφή του εφοπλιστή, Δέσποινα Καρνέση, βρισκόταν στον πάνω όροφο και ο δράστης δεν τη βρήκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εργαζόταν στο κτήμα του εφοπλιστή στους Πεταλιούς και του είχε παραχωρηθεί ένα σπίτι στη Γλυφάδα, αλλά του ζητήθηκε να το αφήσει. Οι ίδιες πηγές λένε ότι οι αδερφές του εφοπλιστή είχαν ζητήσει την έξωση και γι’ αυτό ο δράστης επιτέθηκε στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα.

Στη συνέχεια και με τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ να έχουν μπει στο κτήριο για να τον αφοπλίσουν, ο δράστης βρέθηκε στο υπόγειο, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Δίπλα του είχε μια καραμπίνα, την οποία χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας στο MEGA ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. Ομοσπονδίας αστυνομικών και ειδικών φρουρών, επιβεβαίωσε πως εργαζόμενοι απεγκλωβίστηκαν και φυγαδεύτηκαν από το κτίριο.

«Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις ο ρόλος της αστυνομίας είναι μέσω του ειδικού διαπραγματευτή που είναι στο σημείο να τελειώσει χωρίς περαιτέρω θύμαtα αυτή η επιχείρηση. Στόχος της αστυνομίας είναι να λυθεί αναίμακτα από εδώ και πέρα η υπόθεση», δήλωσε, ενώ δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον δράστη να έχει αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δύο γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, είχαν κλειδωθεί από τον ένοπλο στις τουαλέτες του κτιρίου.

Οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο υπόγειο πάρκινγκ της εταιρείας βρίσκεται ένας vεκρός και άλλοι τρεις που είναι ξαπλωμένοι στο έδαφος, χωρίς να είναι γνωστό εάν έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή έχουν χάσει τη ζωή τους


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.