Κοινοποίηση


Με έναν αναπάντεχο και καθόλου ευχάριστο τρόπο εξελίχθηκε η Κυριακή 31/3 για τον Βασίλη Ζούλια αφού ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασε φωτιά στο ατελιέ του σχεδιαστή, πιθανότητα από κάποιο κερί που βρισκόταν στο χώρο, την ώρα μάλιστα που μέσα βρίσκονταν άνθρωποι για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Fay’s time, o Βασίλης Ζούλιας ανέφερε ότι κάηκαν δυο δωμάτια του ατελιέ, τα οποία αποτελούν τα 35τ.μ από τα 700 συνολικά του χώρου.

Ο γνωστός σχεδιαστής εξήγησε πως την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, ο ίδιος δε βρίσκονταν εκεί, ενώ την ώρα που έφτασε είχε ήδη σβήσει, τονίζοντας πως για εκείνον σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή.

Το TLIFE βρέθηκε στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε, ενώ εξωτερικά δε φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα και η εικόνα του δείχνει άριστη, εσωτερικά υπάρχουν μεγάλες ζημιές.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.