Κοινοποίηση


Την σιγουριά του πως ο θύτης της επίθεσης εναντίον του στα Εξάρχεια δεν ήταν ένας 17χρονος, αλλά τουλάχιστον 25χρονος και «εξασκημένος στην χειρουργική βία» εξέφρασε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Σήμερα ελπίζω να καταθέσω στον ανακριτή. Θα περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη και όταν μιλήσει η δικαιοσύνη θα τοποθετηθώ. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα και ο καθένας μιλάει όσο εξελίσσεται η διαδικασία είναι μεγάλο πλήγμα για την δικαιοσύνη» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Ήταν 6-7 άτομα και είδα ποιος με τραυμάτισε. Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν ήταν 17χρονος, ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην χειρουργική βία. Δεν θα υποκαταστήσω εγώ τους ανακριτές ή όπως κάνει ο κ. Θεοδωρικάκος που βγαίνει και λέει πως τα έλυσε όλα μόνος του και γίνεται και εισαγγελέας και δικαστής και ένορκος και ανακριτής. Εγώ θα παραμείνω πιστός στην διαδικασία την θεσμοθετημένη» τόνισε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

«Θα περιμένω να δω την δικογραφία και μετά θα τοποθετηθώ» κατέληξε.

Τέλος ευχαρίστησε τους υγειονομικούς στον Ευαγγελισμό, οι οποίοι όπως είπε «αξίζουν όχι συγχαρητήρια, αλλά στήριξη».



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.