Κοινοποίηση


Φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται ο 37χρονος πατέρας που το μεσημέρι της Τρίτης, ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο.

Ο 37χρονος μάλιστα, προσπάθησε με ένα καλώδιο από τηλεόραση να κρεμαστεί για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η απόπειρα του 37χρονου έγινε τη στιγμή που οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας ανακοίνωσαν στον ίδιο και την 27χρονη σύζυγό του ότι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο αγγελούδι του.

Σε καταστολή με φάρμακα νοσηλεύεται και η μητέρα του βρέφους, η οποία μάλιστα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου. 

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο εισαγγελέας Άρτας άσκησε χθες δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο πατέρα του μωρού.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.