Κοινοποίηση


Η Αστυνομία στην Κύπρο έχει δώσει τα στοιχεία και τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη για την άγρια δολοφονία στη Λεμεσό στη δημοσιότητα.

Μια άγρια δολοφονία συγκλονίζει την Κύπρο αφού νεκρή εντοπίστηκε 35χρονη στον Ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τo ΡΙΚ, το θύμα φέρεται να είναι Ουκρανή, 35 ετών, την οποία εντόπισε νεκρή φίλη της γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η 30χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η φίλη της, η οποία ανησύχησε εισήλθε στο διαμέρισμά της με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία εντοπίστηκε από τη φίλη της δεμένη, φιμωμένη και με τραύμα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό. Με βάση τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή του εγκλήματος προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου Τούρκου, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής του και ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τις Αρχές.

Μάλιστα, η Αστυνομία, στη συνέχεια, έδωσε στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη

«Η Αστυνομία καταζητεί τον Erkan Alkan, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.