Κοινοποίηση


Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης παρακολουθούσε στενά με τη μηχανή του την 28χρονη τα τελευταία δύο 24ωρα, προτού της αφαιρέσει τη ζωή έπειτα από άγριο μαχαίρωμα.

Στο νέο βίντεο, ο 39χρονος εμφανίζεται στις 21:12 και στις 21:18 τη Δευτέρα (1/4) να την παρακολουθεί όταν η 29χρονη επέστρεφε στο σπίτι της. Η 29χρονη είχε νοικιάσει ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο 1,5 μήνα αφότου χώρισε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος τελικά την δολοφόνησε.

Το σπίτι της, ήταν μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το Αστυνομικό Τμήμα. Η κοπέλα, αντιλαμβανόμενη ότι ο πρώην σύντροφός της συνεχίζει να την παρακολουθεί, φοβούμενη για τη ζωή της, κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 28χρονη έφτασε στο τμήμα στις 22:10.

Φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, όταν είδε τον πρώην σύντροφό της, κάλεσε το «100». Αλλά ήταν αργά. Ο πρώην σύντροφός της την είχε μαχαιρώσει θανάσιμα, μόλις λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.