Κοινοποίηση


Ένας ιδιοκτήτης φούρνου στην Κοζάνη, ο Γιάννης Σιδέρης, έχει στήσει το δικό του exit poll προβλέποντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Μάλιστα οι πελάτες του συμμετέχουν δηλώνοντας την προτίμησή τους ως προς τα κόμματα ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι τα αποτελέσματα βρίσκονται πολύ κοντά στα επίσημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το άτυπο exit poll βαφτίστηκε «Ότι έβγαλι του κτί», μιας και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κουτί όπου όσοι επιθυμούν, δηλώνουν ανώμυμα τι ψήφισαν στις εκλογές. Σημειώνεται ότι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν για αυτή την διαδικασία και έρχονται στον φούρνο του κ. Σιδέρη όχι μόνο για ψωμία, αλλά και για να συμμετάσχουν στο «γκάλοπ» που γίνεται εδώ και 20 χρόνια.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ. Σιδέρης, αναφέρει ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στα πραγματικά, με αποκλίσεις του 1% – 2%. Στην διαδικασία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, έχουν ψηφίσει 320 άτομα από πόλεις και χωριά της Κοζάνης.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.