Κοινοποίηση


Λίγη ώρα πριν οι κάλπες κλείσουν, σημειώθηκε επεισόδιο διαρκείας, με πρωταγωνιστές μια μητέρα με το παιδί της και ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν μια κυρία εισήλθε στο εκλογικό κέντρο -το Δημοτικό Σχολείο Ρίου- το απόγευμα της Κυριακής, λίγα λεπτά πριν οι κάλπες κλείσουν, μαζί με την κόρη της και αφού η νεαρή πήρε στα χέρια της τα έντυπα για να ψηφίσει, σχεδόν μπήκαν μαζί κάτω από το παραβάν.

Η μητέρα έγινε αντιληπτή από την εφορευτική επιτροπή και η μια γυναίκα-μέλος της Επιτροπής, της επεσήμανε ευγενικά πως δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο κάτι τέτοιο και πως αν το επιθυμούσε, να περάσουν έξω να μιλήσουν (μητέρα και κόρη) και ύστερα μόνη της η νεαρή να ψηφίσει.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας δεν φάνηκε να της αρέσει ο τρόπος του μέλους της Επιτροπής, και ευθύς αμέσως την προκάλεσε εμφανώς εκνευρισμένη!

Η γυναίκα που ανήκε στην εφορευτική επιτροπή δήλωσε πως θα κάνει μήνυση στην μητέρα για παραβίαση του νόμου, ενώ τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται ακόμη πιο πολύ.

Στην συνέχεια και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, ο καυγάς έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, όπου ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα εκτός από τις δύο γυναίκες.

Υβριστικές κουβέντες, και σε μεγάλο βαθμό ένταση επικράτησε για λίγη ώρα στο εκλογικό κέντρο, μέχρι που στο σημείο βρέθηκε και αστυνομικός.

Κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις γυναίκες, με την μια να φωνάζει πως δέχθηκε επίθεση και μάλιστα χαστούκι!

Το επεισόδιο πήρε για λίγο άλλη διάσταση, όταν ένας άγνωστος άνδρας ρώτησε με απειλητικό ύφος τι συνέβαινε, ενώ φάνηκε πως δεν είχε καταλάβει τον λόγο του επεισοδίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση εκ νέου και να έρθουν σε σύγκρουση τουλάχιστον δύο άνδρες, όπου ο ένας εξ αυτών ήταν πιο μεγάλος σε ηλικία.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.