Κοινοποίηση

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς παραβρέθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του SKATE PARK, στη Χλόη Καστοριάς, όπου και παρέδωσε τα σχολικά είδη: σχολικές τσάντες (νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου), κασετίνες, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ψαλίδια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, γεωμετρικά όργανα, κόλλες, στυλό, ντοσιέ, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής κ.α.), που συγκεντρώθηκαν από μέλη μας και γονείς μαθητών/τριών μας, θέλοντας να εκφράσουμε έμπρακτα τη στήριξη και αλληλεγγύη μας σε οικογένειες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης με κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού.

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους/τις συναδέλφους/ισσες, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών των σχολείων μας, που για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και παρά το ασφυκτικό χρονικό περιθώριο που υπήρχε, έδειξαν την ευαισθητοποίηση που υπάρχει σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης και όλους εκείνους, που με την εθελοντική συμμετοχή τους συνέδραμαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον οργανισμό ΚΕΛΕΤΡΟΝ για το έργο του.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς δεσμεύεται πως θα συνεχίσει με τη συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα την προσπάθεια να συνδράμει όπου και όσο μπορεί σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε αυτή την προσπάθεια φιλοδοξούμε να σας έχουμε όλους συμπαραστάτες!

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.