Κοινοποίηση

Στις εργασίες του 2ου Διακοινοβουλευτικού Φόρουμ των Αντιπροσωπειών Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ, που πραγματοποιείται στην Ποντγκόριτσα στο Μαυροβούνιο από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024, με θέμα “Περιφερειακή Συνεργασία για έναν ακμάζοντα Τομέα Τουρισμού”.   

Στην Αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου, κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση, απηύθυναν χαιρετισμούς και τοποθετήθηκαν επί των θεμάτων του τουρισμού ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Μαυροβουνίου κ. Andrija Mandić, η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. Pia Kauma, ο Ειδικός Εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. Ρομπέρτο Μοντέλα και η Αναπληρώτρια Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας του Μαυροβουνίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ κ.Jelena Nedović.

Το 2ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΑΣΕ αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος τα ιδιαίτερα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τις χώρες της περιοχής και που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ευρύτερη αναπτυξιακή προοπτική μιας ευαίσθητης γεωστρατηγικά περιοχής όπως η Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.