Κοινοποίηση

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, με μεγάλη χαρά σας εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο.
Η εκπαίδευση είναι θεμέλιος λίθος για ένα καλύτερο αύριο και ο ρόλος σας σε αυτό το ταξίδι είναι καθοριστικός.
Και αυτή τη χρονιά, τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές σε σύγχρονες, ασφαλείς και ενεργειακά αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής μας. Οι προσπάθειές μας, φυσικά, συνεχίζονται με στόχο τη διαρκή βελτίωση των σχολικών υποδομών, ώστε κάθε παιδί να απολαμβάνει ένα περιβάλλον που προάγει τη μάθηση και τη δημιουργικότητα.
Ιδιαίτερα, είμαστε περήφανοι για το δημοτικό σχολείο στο Κωσταράζι, το οποίο, μετά από πολύ προσπάθεια, αναβαθμίστηκε και εξοπλίστηκε πλήρως. Σήμερα, λειτουργεί ξανά, υπερσύγχρονο, έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές σε ένα χώρο που τους αξίζει και που θα τους προσφέρει όλα τα εφόδια για τη μάθησή τους.
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και εγώ προσωπικά θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας για να στηρίζουμε μαζί τα παιδιά μας στο ταξίδι της γνώσης και της εξέλιξης.
Καλή σχολική χρονιά!
Πάνος Κεπαπτσόγλου 

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.