Κοινοποίηση


Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση των υποκλοπών. Ποιοι έδωσαν εξηγήσεις ως ύποπτοι.

Τέσσερις επιχειρηματίες έδωσαν εξηγήσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, για τις υποκλοπές, ως ύποπτοι για παράβαση του τηλεφωνικού απορρήτου και της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Οι τέσσερις επιχειρηματίες φέρονται να συνδέονται με εταιρείες που έχουν αναφερθεί ως εμπλεκόμενες στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και κατέθεσαν μέσω των συνηγόρων τους, υπομνήματα με τις έγγραφες εξηγήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, ενδέχεται ο κύκλος των υπόπτων να διευρυνθεί.

Υποκλοπές: Καταθέσεις στο μικροσκόπιο

Μεταξύ των καταθέσεων που μελετά ο Αχιλλέας Ζήσης είναι και αυτές της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, που διετέλεσε υπεύθυνη για την ΕΥΠ, αλλά και του πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέωντα, οι οποίοι πέρασαν το κατώφλι του Αρείου Πάγου.

Οι καταθέσεις, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σχετίζονται με τις εξηγήσεις που έχουν ήδη δοθεί αλλά και τα ευρήματα που εντόπισε ο αντεισαγγελέας όταν, παρουσία δύο πραγματογνωμόνων, έλεγξε την ΕΥΠ.

Το πόρισμα του αρμόδιου εισαγγελέα για την υπόθεση εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο έχει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε η ΕΡΤ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.