Κοινοποίηση


Μπορεί σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Παπουτσάκη να είναι διάσημοι και φτασμένοι ηθοποιοί, ωστόσο, στα πρώτα τους βήματα στην ελληνική τηλεόραση είχαν παίξει μικρότερους ρόλους ή είχαν κάνει απλώς περάσματα από γνωστές σειρές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαν καν ατάκες στον guest ρόλο τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συμμετοχή και των δύο ως κομπάρσοι στην αγαπημένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 την περίοδο 1998 – 2000.

Ο νεαρός τότε Γιάννης Τσιμιτσέλης, ήταν μόλις 18 χρονών, και είχε παίξει στο επεισόδιο “Άγριο Θηλυκό”. Είχε εμφανιστεί μόνο για μερικά λεπτά σε μια σκηνή στο μπαρ όπου δούλευε η Ελένη Βλαχάκη, κάνοντας τον πελάτη, και δεν είχε λόγια στον ρόλο του.

Δείτε την εμφάνισή του από το 10:37:

Από την άλλη, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε μεγαλύτερο ρόλο κατά τη συμμετοχή της στο επεισόδιο “Mad ΄σπίτι”. Η νεαρή ηθοποιός έκανε την ρεπόρτερ – δημοσιογράφο του καναλιού “ΣΠΑΪ”, που προσπαθούσε να καλύψει την υποτιθέμενη ομηρία στο σπίτι της Ελένης.

Δείτε την εμφάνισή της από το 34:35:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.