Κοινοποίηση


Πίσω από το συμβόλαιο θανάτου για την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό φέρεται να υπάρχει ένα πρόσωπο που για την ώρα παραμένει ασύλληπτο.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα δύο επιχειρηματίες, με τους αστυνομικούς πλέον να εστιάζουν στον έναν, για τον οποίο υπάρχουν μια σειρά από καταθέσεις για τους ανοιχτούς λογαριασμούς του, με τον Παναγιώτη Στάθη.

Πολύ σύντομα όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της αστυνομίας που κινούν τα νήματα της μεγάλης έρευνας θα αποκαλυφθεί.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν αθόρυβα τις έρευνες τόσο στην Αττική όσο και στη Μύκονο για να εξιχνιάσουν πλήρως την υπόθεση. Μια σειρά από στόματα που έμεναν κλειστά τις πρώτες μέρες, ακόμα και από το περιβάλλον του θύματος, αρχίζουν όπως φαίνεται να ανοίγουν.

«Ορισμένα άτομα του περιβάλλοντος του, ανέφεραν ότι είχε τσακωθεί κατά το παρελθόν με τον Μυκονιάτη επιχειρηματία. Φιλικό πρόσωπο του θύματος ανέφερε πως ο Στάθης ισχυριζόταν πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν υπεύθυνος για την σε βάρος του επίθεση έξω από την οικία του στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με την σύντροφό του κατηγορούμενου, λίγες ημέρες πριν την ανθρωποκτονία ο κατηγορούμενος και η ίδια είχαν μεταβεί δυο φορές στη Μύκονο όπου μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος, συνάντησε τον επιχειρηματία», αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

Στην κατάθεσή της, η σύντροφος του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή του τοπογράφου ανέφερε για τη συνάντηση με τον επιχειρηματία.

«Φέτος πήγαμε δυο φορές στη Μύκονο. Μια φορά την 25η Μαρτίου και άλλη μια φορά το Πάσχα. Και τις δυο φορές βρεθήκαμε για φαγητό εγώ, ο σύντροφός μου, ο επιχειρηματίας και η γυναίκα του. Οι συζητήσεις μας ήταν κυρίως επιχειρηματικού περιεχομένου, γι’ αυτό και σας είπα δεν ήταν φίλοι, δεν συζητούσαν δηλαδή τόσο πολύ ως φίλοι», είπε η σύντροφος του 44χρονου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως η συνάντηση το Πάσχα αφορούσε τη δημιουργία ενός Διαγνωστικού Κέντρου. Όπως είπε ο αστυνομικός συντάκτης, δεν αποκλείεται η δολοφονία να συνδέεται με την προγενέστερη δολοφονία στον Κορυδαλλό μία εβδομάδα νωρίτερα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.