Κοινοποίηση


Απίστευτη τροπή παίρνει η υπόθεση της αρπαγής του βρέφους της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών καθώς ο Μανώλης αναφέρει πως δεν τον ψάχνει κανείς για αρπαγή ανηλίκου ωστόσο η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου τον διέψευσε επίσημα στον «αέρα»!

«Η γυναίκα δεν καταζητούνταν ούτε αναζητούνταν. Τα πράγματα όπως παρουσιάζονται είναι αναληθή. Δεν κλέψαμε κανένα μωρό γιατί δεν είχε αφαιρεθεί καμία επιμέλεια. Χθες βγήκε το εξιτήριο και για τη σύζυγό μου και για το παιδί. Η σύζυγός μου πήρε το παιδί όπως έπρεπε. Δεν κρυβόμαστε», ανέφερε ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης. στον ΑΝΤ1

Μάλιστα, ο Μανώλης ξεκαθάρισε πως ούτε το παιδί του το είχε η Πρόνοια, ούτε ο ίδιος καταζητείται αλλά ούτε και η σύζυγός του.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, εμφανίστηκε στην εκπομπή ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει εισαγγελική παραγγελία για το παιδί ώστε να παραμείνει στο Νοσοκομείο ενώ και οι γονείς αναζητούνται για αρπαγή ανηλίκου!


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.