Κοινοποίηση


«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των παιδιών που βρίσκονταν στην κατασκήνωση, όταν το 8χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το τραγικό συμβάν με τον πνιγμό της 8χρονης σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής, τα αναπάντητα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.

Τα σενάρια για τον πνιγμό της 8χρονης είναι δύο:

Το πρώτο σενάριο είναι να πνίγηκε το κοριτσάκι την ώρα που βρισκόντουσαν και άλλα παιδιά μέσα στην πισίνα και να μην το αντιλήφθηκε κανείς, και το δεύτερο είναι να αποχώρησαν τα παιδιά από την πισίνα και κάποια στιγμή, να επέστρεψε μόνη της η 8χρονη χωρίς επίσης να την αντιληφθεί κανένας.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη ομαδάρχισσα η οποία ήταν υπεύθυνη για την εποπτεία των παιδιών φέρεται να παραδέχθηκε στην κατάθεσή της πως καθυστέρησε πολύ να αντιληφθεί την απουσία του παιδιού.

Ειδικότερα, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως δεν μέτρησε ποτέ τα παιδιά που βγήκαν από την πισίνα και κατάλαβε πως η Αγγελική λείπει κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος. Τότε άρχισε να την αναζητά μόνη της, δίχως να ενημερώσει τους υπευθύνους της κατασκήνωσης.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των παιδιών που βρίσκονταν στην κατασκήνωση, όταν το 8χρονο κοριτσάκι πνίγηκε στην πισίνα.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.