Κοινοποίηση


Το θηριώδες πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες και να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία.

Η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται για 9η μέρα με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές να συνεχίζουν τη μάχη με τον πύρινο εφιάλτη αλλά και τις αναζωπυρώσεις που δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο της κατάσβεσης.

Με τη φωτιά να έχει δημιουργήσει ήδη τεράστια προβλήματα η Περιφέρεια Δωδεκανήσου αποφάσισε να μισθώσει ένα Πυροσβεστικό Άρμα Leopard, ένα πυροσβεστικό όχημα που έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες και να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία.

Το θηριώδες αυτό ειδικό ερπυστριοφόρο έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο, όπως ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Βάιος Καλοπήτας με σχετική ανάρτησή του την οποία έκανε στα social media.

Το θηριώδες πυροσβεστικό και διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα JUMBO TRACK MULTI της εταιρείας RAM EUROPE, βρισκόταν στον Ορχομενό, όπου σταθμεύει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, η οποία και το έχει κατασκευάσει.

Το πυροσβεστικό έχει τη δυνατότητα να ανοίγει ζώνες, να επιχειρήσει σε δύσβατα σημεία και έχει δυνατότητα να κάνει ρίψη νερού μέχρι και στα 80 μέτρα και να μεταφέρει έως και 15 τόνους νερού.

Το JUMBO TRACK MULTI παρέλαβαν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.