Κοινοποίηση


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) σε αποθήκη επί της οδού Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της πυροσβεστικής, η φωτιά ξέσπασε σε εργοστασιακό αποθηκευτικό χώρο επί της οδού Κεφαλληνίας, ενώ για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Η Πολιτική προστασία έστειλε μήνυμα 112, το οποίο προειδοποιεί τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, για να προστατευθούν από τον εκλυόμενο καπνό, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο Facebook φαίνεται ο πυκνός καπνός που έχει κατακλύσει την περιοχή γύρω από το καιόμενο εργοστάσιο, με τις φλόγες να είναι ορατές μέχρι και στο ύψος των ταρατσών παραπλήσιας πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, λόγω της πυρκαγιάς διενεργούνται εκτροπές της κυκλοφορίας στις συμβολές των οδών Κοραή και Καποδιστρίου, καθώς και Κοραή και Πλάτωνος. Ενημερωτικός λογαριασμός στα social media κάνει λόγο για μαζική παρουσία της πυροσβεστικής καθώς και για εκκένωση του κοντινού κλειστού γυμναστηρίου για λόγους ασφαλείας, λόγω του τοξικού καπνού.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.