Κοινοποίηση


«Υπερήφανος που πηγαίνω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής», δήλωσε ο Φρέντι Μπελέρης που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Δευτέρας (15.7.24).

Ο Φρέντι Μπελέρης, που έλαβε άδεια από τις φυλακές της Αλβανίας όπου κρατείται για να μεταβεί στο Στρασβούργο προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Χαρούμενος και συγκινημένος που ξανα αγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που πάω να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής, που πάω να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας και των Ελλήνων».

Συμπλήρωσε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, για την επιλογή του, απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλου του ελληνισμού και προστατεύει όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους στενούς του συνεργάτες που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μου σε αυτή την άδικη σκευωρία».

«Η περιπέτειά μου φτάνει προς το τέλος. ο αγώνας για δημοκρατία, κράτος δικαίου και ελευθερίες των πολιτών συνεχίζεται».

Ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε ότι «Δεν το υποστηρίζω εγώ ότι είμαι αθώος, το λένε τώρα πια και οι Αλβανοί. Μου έδινε δύναμη και κουράγιο η στήριξη της οικογένειας, των φίλων και η πλειοψηφία των Ελλήνων», ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους Χειμαρριώτες.

«Στους Χειμαρριώτες θέλω να πω ότι δεν είναι μόνοι, έχουν τη μητέρα Ελλάδα να τους προστατεύει. Τα αιτήματά τους είναι δίκαια, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν».

«Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι δεν πρέπει να επιτρέπει η ΕΕ να μη γίνεται σεβαστή η βούληση και η θέληση των λαών όπου κι αν βρίσκονται εντός της Ευρώπης», είπε κλείνοντας, εμφανώς συγκινημένος.

Ο Φρέντι Μπελέρης θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Φρέντι Μπελέρης πήρε σήμερα πενθήμερη άδεια από τις φυλακές του Φίερι στην Αλβανία για να μπορέσει να ορκιστεί ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο.

Στις 15.45 θα αναχωρήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη Γαλλία καθώς αύριο (16/07/2024) είναι η ορκωμοσία των ευρωβουλευτών στο Στρασβούργο.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.