Κοινοποίηση


Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλης μαζί με τη σύζυγό του, όταν το απόγευμα της Πέμπτης έπεσαν στα χέρια αδίστακτων ληστών.

«Μπήκαν στις 19:00 – 19:30 η ώρα. Οι τέσσερις είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους»

Για να αποσπάσουν χρήματα από το ζευγάρι, απείλησαν πως θα τους πάρουν τα παιδιά. «Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Τους λέω ψάξτε ό,τι θέλετε. Ό,τι χρήματα έχω είναι στο χρηματοκιβώτιο. Απειλήσανε τη γυναίκα μου, χωρίς να την πειράξουν όμως, ότι θα μας πάρουν τα παιδιά. Τα παιδιά είχαν φύγει 10 λεπτά. Τα είχε πάρει ο πεθερός μου» λέει ο Βαγγέλης Χανταμπάκης, μιλώντας στον Alpha και στο TLIVE.

Οι πέντε δράστες έδειξαν απίστευτο θράσος, με τσεκούρι έσπασαν τη μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν ένοπλοι στο σπίτι. Έδεσαν το ζευγάρι με τάιρ άπ και άρχισαν να ζητούν τα χρήματα. Ο Βαγγέλης Χανταμπάκης, σημειώνει ακόμα: «Εντύπωση μου έκανε που πήδηξαν τη μάντρα μου που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν πόρτα και έσπασαν με τσεκούρια την μπαλκονόπορτα. Μας έδεσαν, ζήτησαν χρήματα, τους είπα να ψάξουν. Το θέμα είναι ότι κάθισαν πάρα πολύ ώρα. Από την αστυνομία που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι έμειναν μέσα στο σπίτι, είναι θέμα χρόνου να πιαστούν».

Μόλις πήραν τα χρήματα, οι ληστές έφυγαν. Ένας επιβιβάστηκε σε μηχανή και οι άλλοι σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Λίγο πιο κάτω και οι δύο κόβουν ταχύτητα και ο δικυκλιστής παραδίδει τα κλοπιμαία στο αμάξι.

Ο ίδιος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ανέφερε μιλώντας στον Alpha: «Χθες το απόγευμα 19:30 η ώρα, σπάσανε τη τζαμαρία, πέρασαν από εκεί μπήκαν μέσα, τους δέσανε, πόσοι ακριβώς ήταν δεν ξέρω. Σύμφωνα με τις κάμερες της περιοχής ήταν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Είχαν καλυμμένα πρόσωπα. Ήταν αναστατωμένοι κι αυτός και η γυναίκα του, ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Προσπάθησαν να κρατήσουν την πόρτα να μην μπουν. Ευτυχώς τα παιδιά μόλις είχαν φύγει, είχαν πάει στις κούνιες με τον πεθερό του. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι είναι στον καλό δρόμο».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.