Κοινοποίηση


Μια σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας διερευνούν οι αστυνομικοί στην Τρίπολη, μετά από καταγγελία δασκάλας για 12χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η δασκάλα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία εις βάρος 12χρονου μαθητή και της μητέρας του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 12χρονος πήγε σχολείο και ήταν σε κακή κατάσταση, με την δασκάλα να τον πλησιάζει. Ο μαθητής έδειξε τα σημάδια στο σώμα του και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του.

Ο 12χρονος φέρεται να είπε στη δασκάλα πως ο ίδιος και η μητέρα του ξυλοκοπήθηκαν για ακόμα μία φορά από τον πατέρα και τον θείο του.

Όπως είπε το παιδί, διέμενε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του θείου με τη μητέρα και την Τετάρτη (5/6) ο άνδρας ζήτησε από την 33χρονη να αποχωρήσει από το σπίτι.

Έπειτα ο άνδρας χτύπησε τη μητέρα και το παιδί με ξύλο. Επιπλέον ο 12χρονος ανέφερε, πως ο πατέρας είχε απειλήσει στις 4 Ιουνίου με κυνηγετικό όπλο την 33χρονη, για να την αναγκάσει να φύγει από το σπίτι.

Μάνα και γιος, μεταφέρθηκαν συνοδεία αστυνομικών στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τρίπολης για την παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως με μέριμνα του Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης θα μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο διαμονής καθώς επίσης και στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.