Κοινοποίηση


Τα βίντεο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι δεκάδες καθημερινά, αποκαλύπτοντας μας όμορφες ιστορίες, μεγάλες επιδόσεις αλλά και πράγματα που μας κάνουν να βλέπουμε τους αθλητές σαν «υπερανθρώπους».

Η τηλεοπτική μετάδοση μπορεί να γίνει κάποιες φορές παραπλανητική. Στην τοξοβολία για παράδειγμα, η οθόνη χωρίζεται στα δυο με τη μια κάμερα να δείχνει τον αθλητή και την αλλαή τον στόχο.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral, μπορούμε να δούμε την πραγματική απόσταση που έχει ο τοξοβόλος από τον στόχο. Και πραγματικά δεν μπορούμε εύκολα να πιστέψουμε ότι η απόσταση είναι αυτή που είναι.

Γιατί πραγματικά, όταν βλέπαμε την μετάδοση, δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι οι αθλητές πετυχαίνουν τόσο εύκολα το κέντρο, όταν υπάρχει μια τέτοια απόσταση, η οποία φτάνει τα 70 μέτρα! Η διάμετρος του στόχου ταυτόχρονα φτάνει μόλις τα 122 εκατοστά. Οπότε καταλαβαίνετε, γιατί μιλήσαμε στην αρχή για κάτι σαν «υπερανθρώπους»…



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F271239%2Fto-viral-vinteo-me-tin-apostasi-stin-toxovolia-stoys-olympiakoys-agwnes-poy-tha-dyskoleyteis-na-pistepseis

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.