Κοινοποίηση


Οργή έχει προκαλέσει στο Twitter η στάση της Ζήνας Κουτσελίνη στην υπόθεση ενδοοικογνειακής βίας με πρωταγωνιστή τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

«Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή, ότι μια καριέρα στο ζενίθ της αυτή τη στιγμή πλήττεται;», ρώτησε συνεργάτη της η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

Όταν έμαθα πώς να μην αφήνω τα έξοδα του αυτοκινήτου να χαλάνε τις διακοπές μου
«Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιεί. Αλίμονο. Δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός, ένας άνθρωπος που σηκώνει χέρι σε μια γυναίκα ή σε έναν άντρα, σε έναν άνθρωπο, είναι καταδικαστέος. Δεν με νοιάζει οποιαδήποτε καριέρα», της απάντησε ο συνεργάτης της.

«Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Τώρα κάνετε λαϊκισμό; Για να καταλάβω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με τον συνεργάτη της να τη ρωτάει με απορία «εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;».

«Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα, ή με νοιάζει η δική μου;» ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Δείτε στο βίντεο μετά το 10ο λεπτό

Το Twitter ταυτίστηκε με τον συνεργάτη της Ζήνα Κουτσελίνη, τον οποίο αποθεώνει και κατακεραυνώνει την παρουσιάστρια, ζητώντας παρέμβαση του ΕΣΡ.




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.