Κοινοποίηση


Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με έναν ποδοσφαιριστή της γαλλικής Νις, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα.

Ο λόγος για τον 22χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή Αλεξί Μπεκά Μπεκά, ο οποίος είναι σώος και αβλαβής, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, μετά την παρέμβαση των μονάδων έκτακτης ανάγκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νις σήμερα το πρωί ανέβηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα της γέφυρας Μανιάν στη Νίκαια και απείλησε να πέσει στο κενό από ύψος 100 μέτρων, πάνω στον αυτοκινητόδρομο Α8.

Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον ποδοσφαιριστή και να τον διασώσουν, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Marca, το περιστατικό φέρεται να σχετίζεται με ερωτική απογοήτευση.

Λόγω του έκτακτου αυτού περιστατικού, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α8 επιβραδύνθηκε καθώς λειτουργούσε μία μόνο λωρίδα, ενώ σημειώθηκε μποτιλιάρισμα με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Σημειώνεται πως η Νις, η ομάδα που αγωνίζεται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των δημοσιογραφικών δραστηριοτήτων της που είχαν προγραμματιστεί για αυτήν την Παρασκευή, ενώ συνεδριάζει μια ομάδα κρίσης για το περιστατικό.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F247961%2Fswos-o-podosfairistis-tis-nis-poy-apeiloyse-na-pesei-apo-gefyra

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.