Κοινοποίηση


Επτά Κροάτες επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν στα σύνορα των Ευζώνων, μετά την επίθεση χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ΣΚΑΪ, οι επτά Κροάτες συνελήφθησαν πριν από λίγο ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν από την Ελλάδα. Στο βαν τους βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεπ που επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα μετά την δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη συνολικά είχαν συλληφθεί 98 άτομα ενώ αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τους περισσότερους από 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα στην προσαγωγή ενός 19χρονου Κροάτη προχώρησε η αστυνομία και στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός φέρεται να επέβαινε σε αλβανικό λεωφορείο και προσήχθη στο ΑΤ Ιωαννίνων προκειμένου να διαπιστωθεί πότε μπήκε στη χώρα και εάν εμπλέκεται στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, του 29χρονου Μιχάλη χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.