Κοινοποίηση


Ενα supercar, αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο είχε εκτεθεί χθες στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Ζάππειο, ήταν το όχημα που κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα προκαλώντας καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha σχετικά με τα όσα έγιναν νωρίτερα, σήμερα στην Αττική Οδό, το αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες –μέχρι στιγμής– συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Από το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, όπως γνωστό οι ίδιες πληροφορίες, δεν έμεινε απολύτως τίποτα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η κατάσταση υγείας του οδηγού, που επέβαινε σ’ αυτό.

Πρόκειται για ένα από τα αυτοκίνητα που συμμετείχε στην έκθεση του Ζαππείου στο πλαίσιο των supercars, κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ενώ στο ευρύτερο σημείο τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η πρώτη ενημέρωση για τη φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό έγινε λίγο πριν τις 10:20, με τον αρμόδιο φορέα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πυρκαγιά σε όχημα στο ύψος του κόμβου Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Δεξιές λωρίδες κλειστές. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Σε νεότερη ενημέρωσή του, ο φορέας υπογραμμίζει πως υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15′-20′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κύμης, στην Αττική Οδό.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 20′-25′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κύμης».




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.