Κοινοποίηση


Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών. Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά.

Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών. Πρόκειται για τους Κόντη, Δημητροκάλη και Χατζηβαρδά.

«Δεν νοείται σε μια ΚΟ οι βουλευτές να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξυπηρετώντας άλλου σκοπούς», τονίζεται στην επιστολή που έστειλε στον κ. Τασούλα.

Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε νωρίτερα τον επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. «Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Νωρίτερα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή τόνισε ότι πλέον πρέπει να καταγραφεί στο ρεκόρ Γκίνες καθώς είναι αρχηγός κόμματος χωρίς του βουλευτές του στα έδρανα.

Κατηγορεί ξένα κέντρα και εξωκοινοβουλευτική παρέμβαση (σ.σ. δεν μίλησε για ρον Ηλία Κασιάρη αλλά υπονοεί αυτόν), έκανε λόγο για greek mafia επισημαίνοντας ότι δεν φοβάται κανένα.

«Εχω μπει στο ρεκόρ γκίνες αλλά δεν φταίω εγώ», δήλωσε ο Βασίλης Στίγκας ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή αναφερόμενος στην απουσία του συνόλου της κοινοβουλευτικής του ομάδας από την αίθουσα της Βουλής στην σκιά της κρίσης που περνά το κόμμα. «Το λέω δημόσια ότι είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα -εξωκοινοβουλευτικά- κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου», συνέχισε χωρίς να αναφερθεί στο όνομα του Ηλία Κασιδιάρη.

«Τα ξένα κέντρα παραπέμπουν σε «greek mafia» που λένε τι θα κάνουν, πως θα το κάνουν και πότε θα το κάνουν», συνέχισε. Η χώρα καίγεται, έχουμε τεράστια εθνικά θέματα, τις ταυτότητες και χίλια δυο άλλα προβλήματα και «κάποιοι επιλέγουν αυτό για να κάνουν το δικό τους. Εγω στέκομαι όρθιος και θα στέκομαι. Πιστέψτε με είμαι έτοιμος και δημοκράτης δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανένα».

Σε βαθιά μοναξιά ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας κατά την έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια της Βουλής, στην προ ημερησίας συζήτηση για τις φωτιές, καθώς δίπλα του δεν υπήρχε ούτε ένας βουλευτής από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα.Το “φλας” αποτυπώνει την εσωκομματική φουρτούνα των “Σπαρτιατών” που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.